Zaterdag 16 februari Kleine ambachtenmarkt
In de winter was de warmoezenier druk met onderhoud aan het materiaal en ambachtswerk. Daarom organiseert Warmoes in deze maand een speciale kleine ambachtenmarkt. Kom kijken naar de mandenvlechters, de touwlagers, de nettenbreier, de leerlooier en de viltmaker. In de zolderkamer wordt een film over de mechanisatie van de landbouw vertoond. Tijd: van 10:00u – 15:00u.
Entree gratis. Het tuincafé is open voor een hapje en een drankje.

Vrijdag 22 februari Workshop Mispels
Ode aan de mispels! Deze vergeten vrucht (familie van de roos) verdient een come back. We gaan onder andere lekkere mispeljam en mispellikeur maken. Voor alle materialen wordt gezorgd.
Tijd: van 10:00u – 11:30u
Kosten: € 20,- inclusief koffie of thee

Vrijdag 1 maart Workshop mini ecosysteem maken

Heb je geen groene vingers maar wil je wel graag een mooie plant in huis: maak in een weckpot je eigen mini ecosysteem. Heb je wel groene vingers: ook dan is het erg leuk om eens een kleine groene wereld in een weckpot te maken. Voor alle materialen wordt gezorgd.
Tijd: 10:00u – 11:00u
Kosten: €20,- inclusief koffie of thee

Zondag 10 maart Ent je eigen fruitboom

Zelf een fruitboom maken! Wie wil dat niet. Bij Warmoes leer je op 10 maart de kneepjes van het enten. Voor alle materialen wordt gezorgd. Je gaat met een eigen boom naar huis. Nu is het wachten op de oogst!
Tijd: 10:00u – 11:00u
Kosten: € 15,- inclusief koffie of thee en alle materialen

AANMELDEN KAN VIA This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Share |