In de tuin is het vaak een gezellige boel. Ons tuincafe, educatielessen aan schoolklassen, vrijwilligers aan het werk, PLUKdagen op zaterdag in de zomermaanden, rondleidingen door tuin en verschillende workshops en cursussen. En af en toe viert iemand zijn of haar verjaardag onder de oude fruitbomen. Er is veel mogelijk en we vinden veel leuk.
 
Gedurende het jaar organiseren we verschillende publieksactiviteiten. De meeste keren jaarlijks terug, zoals de LENTeMARKT rond begin mei, deelname aan Festival de Oversteek in september en de Oude Ambachtenmarkt. Hou de agenda in de gaten voor de eerstkomende publieksactiviteiten!

In de winkel/Plukdagen

Van mei t/m november verkopen we doordeweeks  op woensdag tot en met zondag (zelfde dagen als het tuincafé) tussen 10.00 uur en 16.00 seizoensgebonden groente, vers van het land voor je geoogst. Deze oogst vindt je in de winkelruimte naast ons tuincafé.

Zelf plukken mag ook. Net als voorgaande jaren is de zaterdag de vaste zelfplukdag. Dan wijzen vrijwilligers je de weg en helpen je bij het afwegen en betalen. Wil op een andere dag komen plukken (woe/do/vrij/zo), dan kan dat ook. Meld je dan even in het café. 

Wanneer we veel groente en fruit hebben willen we nog wel eens een verrassend pakket samenstellen voor een klein prijsje. Hou voor die acties 
onze Facebookpagina in de gaten!

 

Share |