In de tuin is het vaak een gezellige boel. Educatielessen aan schoolklassen, PLUKdagen op zaterdag in de zomermaanden met theetuin in de boomgaard, rondleidingen door tuin en museum en in de toekomst nog meer verschillende workshops en cursussen. En af en toe viert iemand zijn of haar verjaardag onder de oude fruitbomen of in de kas.

Gedurende het jaar organiseren we verschillende publieksactiviteiten. De meeste keren jaarlijks terug, zoals de LENTeMARKT rond begin mei, deelname aan festival de Oversteek in september en de oude ambachtenmarkt en Gelderse Museumdag in oktober. Hou de agenda in de gaten voor de eerstkomende publieksactiviteiten!

In de winkel

Van mei t/m november verkopen we doordeweeks  op maandag, woensdag en vrijdag tussen 10.00 uur en 13.00 seizoensgebonden groente, vers van het land voor je geoogst.

We verkopen vanaf half juni iedere zaterdag verse groente en fruit op onze PLUKdagen. Fruit mag je dan zelf komen plukken, in de winkel afwegen en betalen. Wanneer we veel groente en fruit hebben willen we nog wel eens een verrassend pakket samenstellen voor een klein prijsje. Hou voor die acties onze Facebookpagina in de gaten!

 

Share |