inmaak150418

De herfst is aangebroken, tijd om de oogst te verzamelen en te bewaren voor de winter. Sperziebonen wecken, peren pasteuriseren, frambozen konfijten, pruimen op rum zetten, chutneys maken en kolen fermenteren …. Tijdens de workshops gebruiken we oude onvolprezen bewaartechnieken en geven er een moderne, eigen twist aan. We gaan op zoek naar nieuwe combinaties en smaken.

Vrijdag 16 november Workshop Wie wat bewaart, heeft wat. We gaan wecken, confijten en inmaken. Inclusief drankje bij aanvang en proeven. Kosten: € 22,50 pp

Vrijdag 23 november Workshop Chutneys maken. Alvast een voorproefje voor kerst! Probeer bijzondere combinaties en ga naar huis met heerlijke chutneys.  Inclusief drankje en proeven. Kosten € 25,- pp

Woensdag 28 november Workshop Fermenteren kan je leren. Het echte werk, met melkzuurbacteriën. Oud, maar opnieuw ontdekt. Inclusief drankje en proeven. Kosten € 25,- pp.

Aanmelden voor de workshops kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Share |