mandenvlechtersKom deze maanden naar Warmoes. Niet alleen voor koffie, taart of lunch, maar ook voor een leuke workshop! Hieronder het programma voor de komende 2 maanden. Aanmelden kan via ons This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Zaterdag 16 februari Kleine ambachtenmarkt
Vrijdag 22 februari Workshop mispels
Vrijdag 1 maart Workshop mini ecosysteem maken
Zondag 10 maart Ent je eigen fruitboom
Lees meer over de verschillende activiteiten...

Zaterdag 2 februari Workshop manden vlechten
Leer zelf een oud ambacht. Vlecht een mandje, een insectenhotel of een vogelvoedermandje. Kom tot rust terwijl je handen iets moois maken.
Tijd: van 10:00u - 12:30u
Kosten: € 15,- inclusief een drankje en alle materialen

Zaterdag 16 februari Kleine ambachtenmarkt
In de winter was de warmoezenier druk met onderhoud aan het materiaal en ambachtswerk. Daarom organiseert Warmoes in deze maand een speciale kleine ambachtenmarkt. Kom kijken naar de mandenvlechters, de touwlagers, de nettenbreier, de leerlooier en de viltmaker.
In de zolderkamer wordt een film over de mechanisatie van de landbouw vertoond.
Tijd: van 10:00u – 15:00u.
Entree gratis. Het tuincafé is open voor een hapje en een drankje.

Vrijdag 22 februari Workshop Mispels

Ode aan de mispels! Deze vergeten vrucht (familie van de roos) verdient een come back. We gaan onder andere lekkere mispeljam en mispellikeur maken. Voor alle materialen wordt gezorgd.
Tijd: van 10:00u – 11:30u
Kosten: € 20,- inclusief koffie of thee

Vrijdag 1 maart Workshop mini ecosysteem maken
Heb je geen groene vingers maar wil je wel graag een mooie plant in huis: maak in een weckpot je eigen mini ecosysteem. Heb je wel groene vingers: ook dan is het erg leuk om eens een kleine groene wereld in een weckpot te maken. Voor alle materialen wordt gezorgd.
Tijd: 10:00u – 11:00u
Kosten: €20,- inclusief koffie of thee

Zondag 10 maart Ent je eigen fruitboom
Zelf een fruitboom maken! Wie wil dat niet. Bij Warmoes leer je op 10 maart de kneepjes van het enten. Voor alle materialen wordt gezorgd. Je gaat met een eigen boom naar huis. Nu is het wachten op de oogst!
Tijd: 10:00u – 11:00u
Kosten: € 15,- inclusief koffie of thee

Share |